شماری از فعالین زن افغانستان تحت نام «Together Stronger» از داخل و خارج از افغانستان گردهم آمده و برای احقاق حقوق دختران و زنان افغانستان با شرکت کنندگان نشست دوحه تشکیل جلسه دادند.
شکریه بارکزی دیپلمات حکومت پیشین افغانستان که در این جلسه اشتراک نموده بود گفت: شرکت کنندگان نشست دوحه به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد پابند میباشند.
خانم بارکزی از توضیح بیشتر این جلسه خودداری نموده اما افزود: «موضعگیری نمایندگان ویژه کشورها در امور افغانستان در نشست دوحه ما را خوشبین ساخت، زیرا موضع آنها در حمایت از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل میباشند.»
ماری اکرمی یک تن از شرکت کننده دیگر در این جلسه گفت این دیدار توسط رینا امیری نماینده ویژه آمریکا برای حقوق بشر و زنان افغانستان زمینه سازی شده بود. وی همچنین گفته است در این دیدار حدود ۶۰ زن اشتراک نموده است.
در همین حال خانم سحر احسان یکی از اشتراک کنندگان این نشست نیز گفته است: «بسیاری از اشتراک کنندگان این جلسه از افغانستان بوده و در مورد امنیت جانی، تحصیل و چالشهای موجود دیگر در کشور که فراروی دختران و زنان افغانستان هستند به بحث و تبادل نظر پرداخته و همچنین پیشنهادات خود را ارائه نمودند.»
نشست دوحه به میزبانی دبیر کل سازمان ملل متحد در حالی برگزار گردیده است که شهروندان افغانستان در شهرهای مختلف جهان با به رسمیت شناختن طالبان اعتراض کرده و از جامعه جهانی خواستند که طالبان را به رسمیت نشناسند.
گرچه سخنگوی سازمان ملل گفته بود که در این نشست بحث به رسمیت شناختن طالبان مطرح نمیگردد. اما یک دیپلمات که در این نشست اشتراک نموده گفته است که؛ این نشست آغاز فرایند به رسمیت شناختن طالبان است.