میرر: حمزه بن لادن رهبری گروه القاعده در افغانستان را به عهده دارد

Spread the love

روزنامه بریتانیایی میرر در گزارشی گفته است که حمزه بن لادن پسر اسامه بن لادن در افغانستان بوده و گروه القاعده تحت رهبری وی در حال برنامه‌ریزی حملاتی علیه کشورهای غربی می‌باشد.

روزنامه بریتانیایی نگاشته است که بر خلاف اینکه دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا کشته شدن حمزه بن لادن را در سال ۲۰۱۹ تایید کرده بود؛ وی اکنون در افغانستان رهبری گروه القاعده را به عهده دارد.

در گزارش گمانه‌زنی شده است که یکی از چهار همسر حمزه بن لادن از خانواده حقانی می‌باشد و سراج‌الدین حقانی وزیر داخله گروه طالبان و رهبر شبکه حقانی در مخفی شدن حمزه بن لادن کمک کرده است.

میرر مدعی شده است که حمزه بن لادن در همکاری با برادر خود عبدالله بن لادن به گونه مخفیانه گروه القاعده را رهبری و احیا نموده که در حال حاضر این گروه حدود ۱۰ کمپ آموزشی در افغانستان دارد و حمزه بن لادن توانسته است تا با سایر گروه‌های تروریستی ضد غرب نیز ارتباط برقرار نماید.

بر پایه گزارش این روزنامه بریتانیایی رهبران گروه طالبان با حمزه بن لادن در ارتباط بوده و جلسات منظمی میان آن‌ها جریان دارد و همچنین گروه طالبان مسئولیت تامین امنیت حمزه بن لادن و خانواده او را نیز به عهده دارد.

در گزارش آمده است که گروه القاعده تحت فرماندهی حمزه بن لادن، در حال تجدید قوا و آماده‌‌ی حمله به اهداف غربی است. براساس این گزارش حمزه بن لادن «عزم قوی» برای ادامه میراث پدر دارد و این امر وزن نمادین و استراتژیک به اقدامات او بخشیده است.

میرر تاکید نموده است که در حال حاضر بیش از ۲۱ گروه تروریستی در افغانستان فعال می‌باشد و این کشور را به نقطه داغ تروریسم در جهان تبدیل نموده است. این گزارش همچنین گفته است که همکاری القاعده با داعش، نگرانی‌ها نسبت به وقوع حمله‌ی همانند ۱۱ سپتامبر علیه غرب را افزایش می‌دهد.

این روزنامه بریتانیایی بر پایه یک سند اطلاعاتی دیگر نگاشته است که وضعیت کنونی شباهت بسیار نزدیک به مقدمات حمله ۱۱ سپتامبر دارد و این در واقع بک هشدار جدی می‌باشد.

در گزارش روزنامه میرر آمده است که؛ فقدان یک دولت مشروع در افغانستان و همچنین هم‌سویی ایدئولوژیک گروه طالبان با دیگر گروه‌های تروریستی، افغانستان را به پناه‌گاه امن افراط‌گرایی تبدیل نموده است.

براساس این گزارش تروریست‌ها برای فراگیری آموزش، از کشورهای دیگر وارد افغانستان می‌شوند. و همچنین رابطه میان شاخه خراسان داعش و القاعده در افغانستان نه تنها به هم‌زیستی ادامه داده‌اند، بلکه این دو گروه تروریسای باهم همکاری و ازدواج‌های بین گروهی نیز می‌کنند.

میرر گفته است که برخلاف تعهد گروه طالبان مبنی بر قطع همکاری با گروه القاعده و‌ دیگر گروه‌های تروریستی در افغانستان، طالبان با گروه‌های تروریستی و به‌خصوص القاعده در افغانستان ارتباط خود را حفظ نموده و به گروه‌های تروریستی اجازه داده است تا از افغانستان به‌عنوان پناه‌گاه امن برای احیای مجدد و آموزش استفاده نمایند.

خبرگزاری صدای مردم افغانستان

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *