گالوپ: ۹۸درصد شهروندان افغانستان احساس می‌کنند بدبخت‌ترین افراد جهان اند

Spread the love

گالوپ که یک مؤسسه معتبر در باره نظر‌سنجی می‌باشد روز چهارشنبه گزارش نظرسنجی سال ۲۰۲۲ خود را در باره زندگی مردم افغانستان تحت حاکمیت طالبان منتشر نمود.

در گزارش این مؤسسه که در باره احساسات مردم ۱۴۲ کشور جهان نشر شده آمده است که ۹۸درصد شهروندان افغانستان با توجه به تجربه بد از زندگی‌شان، آن‌را چیزی جز رنج و مصیبت نمی‌دانند.

در این نظرسنجی احساسات مردم شامل اضطراب، غمگینی و قهر می‌باشد که شهروندان یک کشور در طول یک سال آن‌را تجربه کرده‌اند.

شهروندان افغانستان که در این نظرسنجی شرکت نموده تصریح کرده‌اند: «پس از برگشت طالبان به قدرت زندگی مردم نسبت به هر زمانی در ده سال پسین بدتر شده است. بدتر از هر کسی در هر نقطه جهان.»

گالوپ نگاشته است: «۹۴درصد شهروندان افغانستان در سال ۲۰۲۱ سال به قدرت رسیدن دوباره طالبان زندگی خود را شدیدا بد توصیف می‌کردند. اما در سال ۲۰۲۲ این احساس نارضایتی به ۹۸درصد شهروندان افغانستان رسیده و احساسات مثبت آن‌ها سقوط نموده‌اند.»

این مؤسسه تصریح کرده است «این نارضایتی بدان معنی نیست که شهروندان افغانستان در زمان حاکمیت اشرف غنی احساس خیلی بهتری داشتند. بلکه در آن زمان (سال ۲۰۱۷) شهروندان افغانستان با وجود قرارداشتن در پایین فهرست کشورها، اما نسبت به زندگی احساس مثبت داشتند.»

در گزارش سال ۲۰۱۸ گالوپ همچنین افغانستان از خشونت‌های ناشی از جنگ حکومت با طالبان و فقر بر روی زندگی مردم تاثیر بسیار مخربی گذاشته بود چنانچه ۳۶درصد مردم بیان کردند که لبخند از روز گذشته به یاد می‌آورند.

شهروندان افغانستان احساسات خود را در سال ۲۰۲۲ چنین بیان نموده اند: «در این سال از چیزی لذت نبرده‌ایم، نکته جدیدی نیاموخته‌ایم و احساس خوبی نیز نداشته‌ایم. اما در مقابل شهروندان افغانستان احساسات فوق‌العاده اضطراب، درد جسمی و نگرانی شدید را تجربه کرده اند.»

این در حالی است که مقامات طالبان بارها ادعا کرده‌اند وضعیت مردم افغانستان نسبت به قبل بهتر شده است اما شهروندان کشور که در این نظرسنجی اشتراک نموده‌اند از بدتر شدن وضعیت احساسات خود گفته اند.

با این حال طالبان همواره گزارش‌های بین‌المللی در مورد وخیم شدن وضعیت مردم افغانستان را تبلیغات خارجی علیه این گروه عنوان نموده و می‌گویند این گزارشات دور از واقعیت می‌باشند.

خبرگزاری صدای مردم افغانستان

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *