نمایندگی‌های دیپلماتیک مقیم کابل: حمله بر فعالان رسانه‌ها و غیرنظامیان حمله بر روند صلح است

Spread the love

نمایندگی‌های سیاسی کشورهای عضو اتحادیه اروپا، جمهوری چک، دانمارک، فنلند، فرانسه، المان، ایتالیا، هالند و سویدن، استرالیا،کانادا و  نمایندگی ناتو در افغانستان، ناروی، انگلستان و نمایندگی ایالات متحده در کابل حملات «هدفمند و غیر قانونی» اخیر را علیه نمایندگان رسانه‌ها، رهبران و گروه‌های مذهبی، مدافعان حقوق بشر، دانشجویان، جامعه مدنی و غیر نظامیان را به شدیدترین الفاظ محکوم نموده است.

این اعلامیه‌ی مشترک امروز (دوشنبه، ۱۷ قوس) از سوی نمایندگی‌های سیاسی این کشورها به نشر رسیده است.

در اعلامیه آمده است، که گروه طالبان و سازمان‌های مختلف تروریستی مسوول بیشترین تلفات غیر نظامیان در افغانستان  هستند.

اعلامیه‌ هم‌چنان می‌افزاید، که « ما این حملات را نه تنها حملات وحشیانه علیه خون افغان‌ها می‌دانیم، بلکه حمله به روند صلح افغانستان نیز تلقی می‌کنیم.»

هم‌چنان گفته شده است، که ما به «رشادت و شجاعت» مردم افغانستان باور داریم، که این‌گونه حملات نمی‌تواند حمله کننده را به مقصد شان که خاموش ساختن «تنوع تفکر و نظر» است، برساند.

نمایندگی‌های سیاسی کشورهای غربی در کابل گفته است، که « این امر برای مردم افغانستان بسیار با ارزش است که احساس کنند قادر اند خود را آزادانه تبارز داده و نظریات خود را در مورد گفت‌وگوهای صلح ارایه دهند و هم‌چنان به‌منظور دست‌یابی به صلح پایدار و باثبات، در این روند شرکت کنند.

در اعلامیه تاکید شده است، که «حمایت از جریان آزاد اطلاعات و پاسخگوسازی مرتکبان، به نفع هر شخصی خواهد بود که مایل به زندگی در یک افغانستان صلح‌آمیز و دیموکراتیک است».

به نقل از اعلامیه، «از تمام افراد و اشخاص که در افغانستان برای پیشرفت آزادی بیان و آزادی مطبوعات به صورت خستگی ناپذیر تلاش می‌کنند، سپاس و قدردانی می‌کنیم.»

هم‌چنان در اعلامیه آمده است، که از تمامی طرف‌های جنگ می‌خواهیم که از آزادی و استقلالیت رسانه‌ها و جامعه مدنی در افغانستان حمایت کنند. 

در اعلامیه تاکید شده است، که کشورهای غربی بار دیگر تعهد خود را در راستای تحقق آزادی همه مردم افغانستان تکرار می‌کنند و خواهان اجرای فوری قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بین‌الملل حقوق بشر هستند.

هم‌چنان از دولت نیز خواسته است که عاملان حمله بر غیرنظامیان، فعالان مدنی و رسانه‌ها را شناسایی و به مصونیت آن‌ها پایان دهند

خبرگزاری صدای مردم افغانستان

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *