کمک بیش از ۷ میلیون دالری جاپان برای شهروندان آسیب‌پذیر افغانستان

Spread the love

بیانیه‌ی که در خصوص تفاهم‌نامه میان سفارت جاپان، برنامه اسکان بشر سازمان ملل و مشارکت آژانس همکاری بین‌المللی جاپان (جایکا) منتشر شده از کمک ۷ میلون دالری جاپان خبر می‌دهد.

(یو ان-هبیتات) برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد در کابل اعلام نموده است که کشور جاپان برای بهبود وضعیت شهروندان آسیب‌‌پذیر افغانستان ۱.۱۶۶ میلیارد ین جاپانی، معادل ۷.۳۶ میلیون دالر آمریکایی کمک نموده است.

در بیانیه‌ی که روز «دوشنبه ۱۶ میزان» توسط برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد منتشر شده آمده است که با این کمک پروژه‌ی تحت عنوان «بهبود محیط زندگی برای افراد آسیب‌پذیر در مناطق شهری» در ولایات کابل و هرات تطبیق خواهد شد.

در این بیانیه آمده است که از طریق این پروژه، تأسیسات مراقبت‌های صحی، سیستم‌های آب، فاضلاب، و بهداشت در کابل و هرات بهبود خواهند یافت و بیش از صد هزار نفر از آن بهرمند خواهند گردید.

همچنین برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد افزوده است که این پروژه می‌تواند در آستانه یک سالگی زمین لرزه مرگ‌بار هفتم اکتبر  ولایت هرات در سال گذشته، به آسیب‌دیدگان این زمین لرزه نیز کمک نماید.

این برنامه وابسته به سازمان ملل متحد همچنین تاکید نموده است که بیش از سه‌دهه درگیری همراه با تخریب محیط زیست و سرمایه‌گذاری ناکافی در زیرساخت‌ها، آسیب‌پذیری فقرای شهری افغانستان را در برابر شوک‌های ناگهانی، از جمله بلاهای طبیعی تشدید بخشیده است.

کازوکو ایشیگاکی، نماینده‌ی منطقه‌ی برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد اضافه کرده است که از زمان تسلط طالبان، کمک‌‌های بین‌المللی با توجه به خدمات نجات جان به جمعیت آسیب‌پذیر در سراسر کشور رسیده است، ولی باشندگان فقیر در مناطق شهری اغلب رها شده‌اند.

آقای ایشیگاکی تاکید نموده است که: «ما به یک تغییر استراتژیک از کمک‌های صرفا بشردوستانه به تمرکز بر نیازهای اساسی انسانی (بی‌ایچ‌ان) برای بازیابی فراگیر نیازمندیم.»

وی همچنین تصریح نموده است که؛ «مشارکت ما با جاپان تلاش‌ها برای تقویت تاب‌آوری در زیرساخت‌های اجتماعی و حمایت از جوامع افغانستان را تسریع می‌کند.»

در همین حال تاکایوشی کورومیا، سفیر جاپان در کابل با اشاره به کمک‌های کشورش تاکید نموده است که کشورش همچنان متعهد به ایستادگی و ارائه‌ی کمک برای مردم افغانستان می‌باشد.

خبرگزاری صدای مردم افغانستان

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *