جیسون کرو عضو کانگرس ایالات متحده آمریکا گفته است که اگر طالبان به دنبال مشروعیت هستند باید به قتلهای فراقانونی خود پایان داده و به حقوق دختران، زنان و اقلیتها در افغانستان احترام بگذارند.
این عضو کانگرس ایالات متحده همچنین تاکید نموده است که این به سود آمریکا میباشد تا در راستای آوردن اصلاحات در افغانستان تلاش نماید اما سرانجام تصمیم در دست طالبان است که میخواهد جامعه جهانی چگونه با این گروه وارد تعامل شوند.
نماینده مجلس ایالات متحده آمریکا همچنین تصریح نموده است که حفاظت از جمعیت آسیبپذیر و حمایت از حقوق بشر در افغانستان برای ایالات متحده، نه تنها یک مسئولیت اخلاقی بلکه این مسئله مرتبط به امنیت ملی ایالات متحده آمریکا میباشد.
جیسون کرو افزود باوجود اینکه ایالات متحده در افغانستان حضور نظامی ندارد اما از توانش برای آینده بهتر در افغانستان و کمک به این کشور دریغ نمیکند تا افغانستان به سوی آینده بهتر حرکت نماید.
این عضو کانگرس ایالات متحده آمریکا همچنین افزوده است که ایستاد شدن ایالات متحده کنار اقلیتهای اجتماعی و قشر آسیبپذیر جامعه برای جلوگیری از بیثباتی و گسترش سرکوب و دیکتاتوری کمک میکند.
وی تاکید نموده است که: «اگر طالبان میخواهند در مسیر به رسمیتشناختهشدن قدم بردارند، باید رفتار خود را اصلاح نموده، به زنان و دختران حق داده، قتلهای فراقانونی را متوقف نمایند و به تعهدات خود پایبند بوده و مطابق آن عمل کنند، چیزی که ایالات متحده و بقیه جهان از طالبان میخواهند.»
جیسون کرو مسئله افغانستان را مرتبط به امنیت ملی ایالات متحده دانسته و تاکید نموده است که این یک مسئله امنیت ملی بوده و کشورش برای دهها در مسائل افغانستان دخیل بوده است.
بعد از به قدرت رسیدن دوباره طالبان در آگوست سال ۲۰۲۱ تاکنون هیچکشوری این گروه را بهرسمیت نشناخته اما با این حال برخی کشورها نمایندگان و دیپلماتان گروه طالبان را پذیرفته اند.
همچنین در تازهترین گزارش ودانت پتل سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا، گروه طالبان را یک سازمان تروریستی خوانده و تاکید نمود براساس قوانین ایالات متحده مشخصه تروریستی بودن در گروه طالبان وجود دارد.