انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا: ادعای مبارزه با داعش توسط طالبان برای جلب حسن نیت واشنگتن مطرح می‌گردد

Spread the love

انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا در گزارش تحقیقی خود نگاشته است که ادعای مبارزه با داعش توسط گروه طالبان در افغانستان صرفا برای جلب حسن نیت واشنگتن مطرح می‌گردد.

انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا روز “پنج‌شنبه 9 حمل” در گزارشی نوشت که جوامع غربی القاعده، داعش، طالبان وسایر گروه‌های افراطی را جد از هم و جداگونه در نظر می‌گیرند در حالی‌که این گروه‌ها دارای یک ایدئولوژی آرمان‌گرایانه مشترک می‌باشند.

در گزارش این انستیتوت آمده است که این گروه‌های افراطی به دلیل ایدئولوژی مشترک برای تبدیل کردن کشورهای مسلمان به یک جامعه یک‌پارچه تحت حاکمیت واحد تلاش دارند.

انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا در گزارش خود نگاشته است که ادعای طالبان مبنی بر مبارزه با گروه داعش در افغانستان و قطع ارتباط با گروه القاعده یک ادعای پوچ می‌باشد.

در این گزارش به حملات اخیر داعش در قندهار مرکز قدرت طالبان و حمله به تالار کنسرتی در شهر مسکو روسیه اشاره شده و آمده است که گروه داعش همچنان قوی بوده و قدرت عملیاتی در بیرون از مرزهای افغانستان را دارا می‌باشد.

این نهاد تاکید کرده که طالبان به ائتلاف دیرینه خود با القاعده وفادار مانده است و القاعده توانسته هسته‌های فعال خود را در سراسر افغانستان ایجاد کند.

در بخشی از گزارش انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا آمده است که در پی به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان چشم‌انداز منطقه به طور قابل توجهی به نفع گروه‌های افراطی خشن تغییر کرده است.

طبق گزارش این نهاد مطالعاتی استرالیایی در حال حاضر ۲۱ گروه افراطی خشونت‌آمیز دیگر، پایگاه‌های منطقه‌ی و عملیاتی خود را در افغانستان تحت حاکمیت طالبان پیدا کرده‌اند.

انستیتوت مطالعات استراتژیک استرالیا همچنین گفته است که طالبان روابط خود را با تحریک طالبان پاکستان حفظ نموده و حتی بر سر این گروه که به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود، با پاکستان که حامی اصلی این گروه می‌باشد به نزاع برخواسته است.

این نهاد استرالیایی هشدار داده است که خطر تروریسم در افغانستان و هم در منطقه در حال افزایش بوده و به عقیده این نهاد تحقیقی طالبان به حکومت استبدادی خود در دهه ۱۹۹۰ میلادی با محوریت پشتون‌ها بازگشته است.

خبرگزاری صدای مردم افغانستان

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *